Interview met Sergej van kettenhoven(bekend van Jackell and hyde) En Interview met de zanger Roy van den Akker.

Photobucket

Vandaag heb ik een interview met Sergej van Ettekoven, was voormalig uit de populaire jump groep Jeckyll & Hyde en doet nu samen met John Dumee( Many more). Het jumpen is voor hem even gestopt maar het housen gaat zeker door!
Jeckyll & Hyde is een Nederlands house-duo dat bestaat uit Maarten Vorwerk (25 april 1980) alias Vorwerk en Ruud van IJperen (10 september 1978) alias DJ Ruthless. Ze zijn specialiseerd in de rustigere variaties van Jumpstyle en in hardtrance. Het tweetal heeft tevens een eigen platenlabel: Square Beats. Ik ben gaan vragen of sergej welis gepest is of gepest heeft?

1. Ben je weleens gepest? En wat deed je toen?

Ja dat ben ik wel eens ja, erboven staan zelf beter weten

2. Wat deed je als je zag dat iemand werd gepest ?

Licht er aan wie het was, maar bij onbekende niet veel

3. Wat vind je van pesten?

Het is fout, maar kan soms wel begrijpen dat mensen het doen.

4. Waarom denk jij dat iemand pest?

Deze personen voelen zich beter dan de gene die ze pesten.

5. Wat zou jij doen tegen pesten?

Eigenlyk alles maar je kan er soms ook gewoon niks aan doen

6. Wat wil je meegeven aan de kinderen die worden gepest?

zelf beter weten ik werd gepest omdat ik me met jumpstyle bezig hield kyk waar mij het heeft gebracht, http://www.superdudes.nl/!!!!!*SUPERSTER/pics#114875868

Ik heb vandaag een intervieuw gehad met de Zanger Roy van Den Akker, bekend van,o.a De band mango nuts( Op het songfestival), Ook heeft hij een rol gehad in de musical Love me just a little bit more, Gespeeld, e.a musicals, Vandaag heb ik een interview met hem,Hoe denkt Roy eigenlijk over pesten? En is die zelf weleens gepest? Hier vind jij de andwoorden op mijn vragen,

1.Beste Roy hoe denk jij over pesten?

Ik vind dat iemand pesten een van de ergste dingen is dat je iemand kan aandoen. Het is namelijk altijd gebaseerd op iemand zijn uiterlijk, naam, hobby’s noem maar op. Ik vind dat je iemand altijd in zijn waarde moet laten daarom ben ik tegen pesten.

2. Werd er bij jou vroeger op school weleens gepest?, en hoe uiten zich het pesten? Tuurlijk werd er bij mij vroeger op school gepest zoals op elke school denk ik, dit werd vaak geuit door middel van iemand uit te schelden, uit te lachen, in elkaar te slaan of voor een hoop mensen iemand voor aap te zetten.

3. Ben jij zelf ooit het pest-slachtoffer geweest? Zelf ben ik op de middelbare-school ook weleens gepest, dit kwam niet door mijn uiterlijk of naam maar door het feit dat ik van zingen hield, en dit was in delft algemeen bekend. Waren een paar gasten die dit dom vonden of jaloers waren dat weet ik niet, in ieder geval werd ik regelmatig voor homo uitgescholden omdat zij zingen voor mietjes vonden.

4.Kwam jij vroeger altijd voor jezelf op , op school? Ik kwam vaak voor mezelf op als ik werd gepest, maar nooit door middel van vechten ofzoiets. Ik deed het met praten en vaak lulde ik ze dan ook uit. Maar op een gegeven moment ben je voor jezelf op komen zat en raak je eraan gewend en dan is het beste om te doen gewoon in 1 woord: negeren.

5.Werd je in de klas weleens uitgelachen, omdat je van zingen houd? Deze vraag heb ik eigenlijk al een beetje beantwoord bij vraag 3, maar door het zingen ben ik wel gepest maar ben nooit door de hele klas uitgelachen, want er waren ook zat mensen ( m’n vrienden en vrouwelijke klasgenoten ) die eht wel leuk en gaaf vonden dat ik zong en veel optrad.

Ik wil bij deze de Zanger Roy van den Akker bedanken voor zijn medewerking aan het interview.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s