Dolfje Weerwolfje tegen pesten!

 

 

Vandaag presenteert schrijver Paul van Loon de anti-pestcampagne van zijn kinderboekenpersonage Dolfje Weerwolfje: Dolfje Weerwolfje Tegen Pesten.


De aftrap van deze campagne vindt plaats op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs te Utrecht. Acteur/presentator Curt Fortin en Paul van Loon zullen, onder toeziend oog van een schoolklas en leerkrachten, het campagnebeeld onthullen.

Dolfje Weerwolfje Tegen Pesten

Met de campagne roept Paul van Loon alle leerkrachten en kinderen op om hun beste ideeën die bij zullen dragen aan een wereld zonder pesten in te sturen. Paul van Loon: Een beetje anders zijn is juist bijzonder. Dolfje Weerwolfje weet dat als geen ander. Daarom vinden hij en zijn vrienden pesten fout en laf. En ik vind dat ook! Ik hoop dat alle lezers van Dolfje Weerwolfje zich sterk zullen maken tegen pesten.´

De school(klas) met het beste idee of anti-pestplan wint de Dolfje Weerwolfje Tegen Pesten-stoeptegel, die Paul van Loon zelf komt onthullen. Voor de scholen is door Pestweb een lesbrief ontwikkeld bij het boek SuperDolfje.

De campagne loopt tot en met 27 april 2013. dolfjeweerwolfje.nl voor meer informatie (deelname en activiteiten).

NOT: 22 t/m 26 januari, Jaarbeurs Utrecht.

Bron: persbericht Leopold

Advertenties