Zeg dag tegen Pesten! Speciale thema avond Bnn/Kro

Photobucket

Waarom word er gepest? En waarom pesten kinderen? Wat voor impact kan pesten op iemand hebben en hoe kan je ermee omgaan als je gepest word? Dit zijn allemaal vragen die aanbod komen in het thema avond programma van BNN samen met de KRO op dinsdag 5 februari . Deze dinsdagavond staat in het teken tegen pesten om aandacht te vragen voor dit grote probleem. De presentatie ligt in handen van Arie Boomsma & Tim Hofman.

Iedereen weet de verschrikkelijke gevolgen van pesterijen die vorig jaar zijn gebeurd. Tim Ribberink, en de 15 jarige Fleur Bloemen en Thomas van Balen die een einde maakte aan hun leven door alle pesterijen.

De ouders van  Fleur bloemen en Thomas van Balen komen deze avond ook zelf aan het woord en vertellen over wat zij denken wat er moet gebeuren om pesterijen tegen te gaan.

Er zitten ook  pesters  in de zaal en slachtoffers van pesterijen maar ook verschillende bekende Nederlanders die hun mening geven over pesten en hun verleden ermee.

De Dag tegen pesten thema avond is te zien op dinsdag 5 februari vanaf 20:30 op Nederland 3.

Na deze uitzending zal er om 21:30 een documentaire tegen pesten uitgezonden worden (Bully) wat gaat over pesterijen op scholen in Amerika.

Velen mensen weten nog steeds niet wat pesten met iemand kan doen en wat het kan aanrichten. En daarom raad ik iedereen, te kijken naar deze speciale uitzending.

Nogmaals :  Dag tegen pesten thema avond is te zien op dinsdag 5 februari vanaf 20:30 op Nederland 3. Bnn/Kro

Advertenties