Thema week tegen pesten 2 t/m 8 maart op zender Holland Doc

Photobucket

Zeg!: Dag Tegen Pesten

Vandaag was de heftige uitzending tegen pesten die georganiseerd werd door Bnn/Kro. Hierin werden verhalen verteld van lotgenoten, maar ook kwamen de ouders van de gepeste Fleur Bloemen aan het woord en ook de ouders van Thomas Van Balen. Zij maakte een einde aan hun leven door de pesterijen evenals de 20 jarige Tim Ribberink.

Dit mag nooit meer gebeuren! Zo kwamen er ook bekende Nederlanders aan het woord, waaronder de zanger/musicalacteur Jamai Loman. In zijn jeugd ook gepest en maakt zich nu samen met Fred Van Leer sterk tegen pesten op een positieve manier door www.gepestmaartrots.nl

Ik heb met een brok in mijn keel zitten kijken en naar de docu Bully die werd uitgezonden. Ik hoop dat er velen pesters gekeken hebben en inzien wat zij aanrichten bij een ander, is het uit eigen onzekerheid ? Of is het omdat zij het als een spelletje zien?

Holland Doc:

Documentaire zender Holland Doc op 2 komt vanaf 2 maart tot en met 8 maart met een thema week tegen pesten. Waarin verschillende documentaires te zien zijn die pesten aan het daglicht brengen en de impact daarvan.

Te zien Iedere donderdagavond is rond 23.00 uur op Nederland 2 een uitzending te zien van de documentairerubriek Holland Doc: inspirerende verhalen in het hier en nu die de kijker als het ware ‘meebeleeft’. Op hollanddoc.nl staan onder de tab ‘holland doc op 2’ edities uit voorgaande jaren ‘on demand’.

Klik op de foto voor de doorverwijzing naar de website en uitzendschema over de week tegen pesten vanaf 2 t/m 8 maart op Holland Doc.

Advertenties