Who cares? Challenge Day

Photobucket

Challenge Day Nederland kennen jullie ongetwijfeld. Zo werd de allereerste Challenge Day gestart in Nederland op het Ijburg College in Amsterdam.

Het werd uitgezonden in de vorm van een documentaire waarop kort een jaar daarna het programma over de streep kwam van zender KRO. De presentatie lag in handen van Arie Boomsma.

Het programma bracht onder anderen het enorme pestprobleem aan de kaak, door respect te krijgen voor iedereen hebben alle scholen laten zien dat het wel kan.

 Dat ging gepaard met veel heftige maar ook emotionele verhalen. Ik werd vaak geraakt en pakte zo nu en dan ook een zakdoekje en keek daarna met tranen in mijn ogen de aflevering.

Niet alleen met camera’s kan je een Challenge Day aanvragen op jouw school. Ook zonder camera’s kunnen Challenge Day’s worden gegeven.

Zo is er nu ook een Spotje gemaakt door verschillende Bekende Nederlanders die hier aan mee werken.  Het spotje is onderaan de pagina te bekijken.

Kom in actie met jullie school en vraag vandaag nog een Challenge Day aan voor de periode van oktober 2013 en november 2013. Klik hier 

Advertenties