LANDELIJKE DAG TEGEN PESTEN IN DEVENTER (19 april)

10150767_477370395721938_653039658_n

Op zaterdag 19 april organiseert de stichting Stop Pesten Nu! (SPN) de Landelijke Dag tegen Pesten in de binnenstad van Deventer. Tijdens dit evenement wordt er op speelse wijze aandacht gevraagd voor dit onderwerp en de gevolgen ervan. 

Van 12.00 tot 16.00 uur vindt er op het Broederenplein een manifestatie plaats waar iedereen aan mee kandoen. Door het op deze manier te organiseren, kan er op een positieve en interactieve manier de boodschap uitgedragen worden: stop pesten nu! Zo zal een professioneel dansteam met choreograaf het speciale lied en dans van SPN presenteren en voordoen aan alle aanwezige kinderen. 

Bovendien maken de bezoekers kans op schitterende prijzen. Zo hebben onder andere de exploitanten van de Paaskermis gratis ritmunten beschikbaar gesteld en heeft McDonald’s veertig Happy Meals als prijs klaar staan en krijgen alle kinderen een zakje snoep van Senzora. Om kans te maken op een prijs wordt van de kinderen en hun ouders een verfhandtekening als symbool tegen pesten gevraagd. Van alle verzamelde verfhandjes wordt een grote collage gemaakt. 

De activiteiten beginnen om 12:00 uur op de Brink en kunnen door iedereen bezocht worden. Kijk voor meer informatie over SPN, (cyber)pesten en de Landelijke Dag tegen Pesten op de website 

www.stoppestennu.nl.

Advertenties