Slachtoffer van kopschopper al langere tijd het mikpunt van pesterijen.

mikpuntrotterdam

Het 15 jarige meisje uit Rotterdam, die slachtoffer is geworden van de kopschopper werd al anderhalf jaar gepest op school? Zo blijkt uit een interview die het meisje gaf met RTV Rijnmond. Volgens haar moeder deed de school er vrij weinig tegen omdat het al veel vaker is aangegeven dat het meisje flink word gepest.

Op het filmpje die inmiddels over heel social media rond gaat is te zien dat ze onderuit gehaald word en geschopt voor haar school.

Ze heeft er veel pijn en kneuzingen aan over gehouden. Veel blauwe plekken over haar hele lichaam en een langere tijd al blijfende hoofdpijn doordat zij met haar hoofd op de tegels klapte.

Ook op school ging het vaak fout en werden er boeken naar haar hoofd gegooid zonder reden. De pesterijen werden steeds erger.

De 15 jarige jongen is na heel wat speurwerk op social media  een dag na het incident opgepakt en voorlopig zit hij nog vast.

Het meisje is in overweging niet meer terug te gaan naar haar oude school. Ze wilt dit niet nog een keer meemaken.

Update 20-06-2014

De 15-jarige kopschopper uit Rotterdam zit na verhoor nog steeds vast en word twee weken langer vast gehouden. Daarnaast zat de jongen enige tijd in zijn proeftijd na een straatroof. De school heeft hem voor langere tijd geschorst.

Beluister hier het interview dat de avondploeg van 538 had met de moeder van het 15 jarige meisje.

Advertenties