Pesten op de werkvloer

BulliedAtWorkHowToFightBack

Steeds vaker komt het voor, mobbing oftewel pesten op de werkvloer. Het bleef een lange tijd op de achtergrond maar nu steeds vaker in het nieuws en onder de aandacht.

Pesten op de werkvloer blijkt een veelvoorkomend probleem en word eigenlijk steeds groter.

De Stichting pesten op de werkvloer heeft het initiatief genomen om een petitie te starten en  het pesten tegen te gaan op de werkvloer.

Deze petitie hebben zij met o.a Laura Willemse de voorzitter van de stichting pesten op de werkvloer  en met de voorzitter van de stichting stop pesten nu  Patricia Bolwerk  samen overhandigd aan de Kamerleden en zal a/s donderdag behandeld worden

De stichting pesten op de werkvloer hebben het initiatief genomen en  zijn  nu  in samenwerking met De stichting Stop Pesten Nu een koffiepostercampagne gestart door middel van posters tegen pesten op de werkvloer die nu te downloaden zijn op de website van stichting pesten op de werkvloer.  Deze posters kan je ophangen bijvoorbeeld in de kantine om onder andere het pesten bespreekbaar te kunnen maken.

.

Pesten op de werkvloer kost daarnaast ook miljarden in de Nederlandse bevolking. Uit onderzoek is gebleken dat dat 2 tot 4 miljard euro zal zijn.

Advertenties